Cupa PRO4067

31.00 lei60.00 lei

Cupa PRO4067 este produsa in 4 versiuni de marime. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc inclusiv TVA.  Pretul cupei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Cupa PRO4067 este produsa de PROSPORT  din plastic eloxat  cu soclu de marmura sau din lemn;

Cupa PRO4067 este disponibil in urmatoarele variante :

  • A : inaltime cupa 43 cm – diametru cupei 14 cm
  • B : inaltime cupa 38 cm – diametru cupei 12 cm
  • C : inaltime cupa 32 cm – diametru cupei 10 cm
  • D : inaltime cupa 27 cm – diametru cupei 8 cm

Cupa PRO4067 poate fi personalizata prin aplicarea unei etichete pe soclu si a unui simbol/logo. Suplimentar, cupa poate fi completata cu capac echipat cu port-simbol personalizabil.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, , ,

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link