Cupa PRO6004

23,00 lei29,00 lei

Cupa PRO6004 este produsa in 3 versiuni de marime. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc inclusiv TVA.  Pretul cupei NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Cupa PRO6004 este un articol universal ce poate fi acordat la orice fel de premiere, intreceri sportive, evenimente culturale, corporate etc. Cupa este  produsa de PROSPORT din plastic eloxat cu soclu de marmura sau din lemn;

Cupa PRO6004 este disponibila in urmatoarele variante :

  • A : inaltime cupa 21 cm
  • B : inaltime cupa 18 cm
  • C : inaltime cupa 16 cm

Cupa PRO6004 poate fi personalizata prin aplicarea unei etichete pe soclu. Suplimentar, cupa poate fi completata cu capac echipat cu port-simbol personalizabil.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, ,

has been added to your cart:
Checkout