Cutia pentru placheta D23

Cutia pentru placheta D23

23.00 lei54.00 lei

Cutia pentru placheta D23 este disponibila in 5 marimi. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul /buc., inclusiv TVA. Preturile nu includ personalizarile, variantele alese definitivand pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Cutia pentru placheta D23 este speciala pentru plachete sticla. Cutia cu placheta de sticla personalizata  reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant. Aceasta este usor de pastrat si prezentat.

Cutia pentru placheta D23 este disponibila in variantele:

  • A – dimensiuni: 21 cm x 27 cm
  • B –  dimensiuni: 23.5 cm  x 26 cm
  • C – dimensiuni: 21 cm x 23 cm
  • D – dimensiuni: 19 cm x 20.5 cm
  • E – dimensiuni: 11 cm x 16 cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

varianta

, , , ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link