Cutia-placheta CT2

Cutia-placheta CT2

35.00 lei41.00 lei

Cutia-placheta CT2 este disponibila in 3 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA. Pretul afisat se refera doar la cutia-placheta. Placa personalizabila nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Cutia-placheta CT2 necesita atasarea unei placi personalizabile. Aceasta nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final. Cutia-placheta CT2 este produsa de PROSPORT  din lemn masiv, lacuit  in diverse  variante de culori. Fata de modelul de cutie-placheta CT1, modelul CT2 prezinta 2 insertii pe capac ce pot fi folosite pentru personaliza suplimentar cutia. Cutia-placheta cu placa personalizata reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant. aceasta este usor de pastrat si prezentat.

Cutia-placheta CT2 este disponibila in urmatoarele dimensiuni standard:

  • A : 23 cm x 18 cm
  • B : 19 cm x 15 cm
  • C : 16 cm x 11.5 cm

Cutia-placheta poate fi personalizata prin aplicarea unei placi personalizabile, a unui simbol/logo si a unei etichete pe capac.

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

varianta

, ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link