Cutie medalie D33

NOU

Cutie medalie D33

8.00 lei9.00 lei

Cutia de medalie este disponibila in doua dimesniuni. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul afisat este/buc,  inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Aceasta cutie medalie D33 este folosita pentru expunerea si pastrarea medaliei. Cutie medalie D33 este disponibila in doua dimensiuni, compatibile cu doua dimensiuni de medalii.

  • carcasa din plastic
  • capac transparent
  • disponibila in 2 varinate de dimensiuni:
    • A:  90 mm x 90 mm, compatibila cu medalii de maxim 60 mm diametru
    • B:  70 mm x 70 mm, compatibila cu medalii de maxim 50 mm diametru

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie sau cutiile de medalie ce va ajuta la expunerea, la prezentarea acestora

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

varianta

,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link