Figurina F523

23.00 lei31.00 lei

Figurina F523 este disponibila in 3 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul figurinei dispusa pe soclu, inclusiv TVA. Pretul nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul.

Golește

Descriere

Figurina F523 este universala, putand fi acordata la orice eveniment sportiv, cultural, artistic, corporate etc. Figurina este dispusa pe un soclu, dar poate fi folosita si pentru a completa diferitele modele de cupe sau trofee. Pretul include si soclul. Figurina F523 poate fi suplimentar accesorizat prin aplicarea unei etichete si a unui simbol/logo.

Caracteristici:

  • realizata din plastic eloxat
  • soclu de marmura/lemn (+ 2cm inaltime)
  • disponibila in urmatoarele variante :
    •  A : inaltime 22cm
    •  B : inaltime 20cm
    •  C : inaltime 17cm

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line

Informații suplimentare

varianta

, ,

You've just added this product to the cart: