Figurina FP005 – fotbal

Figurina FP005 – fotbal

8.00 lei11.00 lei

Selectati produsul dorit si vi se afiseaza pretul cu TVA fie pentru figurina propriu-zisa ce trebuie postata pe un suport de figurina, fie pentru figurina dispusa pe soclu de marmura/lemn. Pretul nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Figurina FP005 este creata pentru fotbal. Figurina poate fi dispusa pe un soclu de marmura/lemn sau pe unul dintre modelele de suport de figurina disponibile: S1S2S3,S40,S71S72S81S91 si S92. Deasemenea, figurina FP005 poate fi folosita si pentru a completa diferitele modele de cupe sau trofee. Figurina FP005 da posibilitatea aplicarii pe soclu a unei  etichete personalizate.

Caracteristici:

    • accesoriu pentru cupe, trofee, statuete
    • figurina trebuie dispusa fie pe un soclu de marmura/ lemn fie pe unul dintre modelele disponibile de suport de figurina
    • realizata din plastic eloxat
    • inaltimea figurinei: 8 cm
    • soclu de marmura/lemn (+2 cm inaltime)

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link