Figurina FP404-fotbal

Figurina FP404-fotbal

11.00 lei

Pretul afisat este pentru figurina dispusa pe soclu, inclusiv TVA. Pretul nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul.

Descriere

Figurina FP404 este creata pentru fotbal. Figurina este dispusa pe un soclu, dar poate fi folosita si pentru a completa diferitele modele de cupe sau trofee. Pretul include si soclul. Figurina FP404 poate fi suplimentar accesorizata prin aplicarea unei etichete.

Caracteristici:

  • realizata din plastic eloxat
  • inaltime: 13cm
  • soclu de marmura/lemn (+2cm inaltime)

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line .

You've just added this product to the cart: