Placa personalizabila G82

Placa personalizabila G82

11.00 lei23.00 lei

Placa personalizabila G82 este disponibila in 3 marimi. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA . Pretul nu include serviciul de personalizare. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Placa personalizabila G82 completeaza diverse modele de plachete de lemn, plastic, sticla sau cristal, dar si cutii-plachete sau mape. De asemenea, aceasta este utilizata in constructia diverselor modele de trofee de lemn sau plastic eloxat. Placa personalizabila G82 se personalizeaza cu textul/designul cerut de clienti prin gravura mecanica  si prin transfer termic.

Placa este disponibila in urmatoarele variante:

  • G82-1 – dimensiuni: 15 cm x 10 cm
  • G82-3 – dimensiuni: 18 cm x 13 cm
  • G82-4 – dimensiuni: 20 cm x 15 cm

Placa G21 are culoarea argintie.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0.03 kg
varianta

, , , ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link