Placheta AC613

26.00 lei43.00 lei

Placheta este disponibila in 3 variante. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul /buc, inclusiv TVA. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul.

Golește

Descriere

Placheta AC613 este creata special pentru evenimente culinare. Placheta AC613 poate fi personalizata prin transfer termic, prin adaugarea unei etichete pe solcu si prin aplicarea de simbol/logo. Placheta este disponibila cu soclu, pentru a fi expusa pe suprafete orizontale.

Caracteristici:

  • realizata din acril
  • disponibila in 3 variante:
    • A–  pe soclu; inaltime: 23cm
    • B – pe soclu, cu design decupat, inaltine: 15,5cm
    • C – pe soclu, cu design decupat; inaltime: 13,5cm

Plachetele acrilice pot fi comandate si special  cu designul conceput de dumneavoastra. Va rugam sa cereti oferta.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

Informații suplimentare

varianta

, ,

You've just added this product to the cart: