Placheta AC701

42.00 lei56.00 lei

Placheta AC701 este disponibila in 3 versiuni de marime. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul /buc, inclusiv TVA. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Placheta AC701 este creata special pentru arte martiale. Placheta AC701 poate fi personalizata prin transfer termic si prin adaugarea unei etichete pe solcu. Placheta personalizata este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat.

Caracteristici:

  • realizata din acril
  • disponibila in 3 marimi :
    • A: inaltime: 30 cm
    • B: inaltime: 25 cm
    • C: inaltime: 20 cm

Plachetele acrilice pot fi comandate si special  cu designul conceput de dumneavoastra. Va rugam sa cereti oferta.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link