Placheta acrilica AC901

Placheta acrilica AC901

32.00 lei72.00 lei

Placheta acrilica AC901 este disponibila in 4 marimi. Selectati varianta dorita si vi se afiseaza pretul/buc , inclusiv TVA. Pretul plachetei include placheta personalizabila, dar NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul.

Golește

Descriere

Placheta acrilica AC901 este realizata din acril transparent.

Placheta acrilica AC901 este disponibila in urmatoarele variante:

  • A – dimensiuni: 25cm x 20cm
  • B – dimensiuni: 21cm x 16cm
  • C – dimensiuni: 19cm x 14cm
  • D – dimensiuni: 16cm x 12.5cm

Placheta se personalizeaza prin aplicarea unei placi personalizabile , inclusa in pret. Aceasta poate fi gravata sau imprimata termic,  modalitatea aleasa, definitivand pretul.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

Informații suplimentare

varianta

, , ,

You've just added this product to the cart: