Placheta acrilica AC901

Placheta acrilica AC901

32,00 lei55,00 lei

Placheta acrilica AC901 este disponibila in 4 marimi. Selectati varianta dorita si vi se afiseaza pretul/buc , inclusiv TVA. Pretul plachetei include placheta personalizabila, dar NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Placheta acrilica AC901 este realizata din acril transparent. Placheta personalizata reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat.

Placheta acrilica AC901 este disponibila in urmatoarele variante:

  • A – dimensiuni: 25 cm x 20 cm
  • B – dimensiuni: 21 cm x 16 cm
  • C – dimensiuni: 19 cm x 14 cm
  • D – dimensiuni: 16 cm x 12.5 cm

Placheta se personalizeaza prin aplicarea unei placi personalizabile , inclusa in pret. Aceasta poate fi gravata sau imprimata termic,  modalitatea aleasa, definitivand pretul.

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

varianta

, , ,

has been added to your cart:
Checkout