Placheta AC705-automobilism

Placheta AC705-automobilism

26.00 lei43.00 lei

Placheta este disponibila in 3 variante. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul /buc, inclusiv TVA. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Placheta AC705 este creata special pentru automobilism. Placheta AC705 poate fi personalizata prin transfer termic, prin adaugarea unei etichete pe solcu si a unui simbol/logo. Placheta este disponibila cu soclu, pentru a fi expusa pe suprafete orizontale. Placheta personalizata este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat.

Caracteristici:

  • realizata din acril
  • disponibila in 3 variante:
    • A –  pe soclu; inaltime: 23 cm
    • B  – pe soclu, cu design decupat, inaltime: 15,5 cm
    • C  – pe soclu, cu design decupat; inaltime: 13,5 cm

Plachetele acrilice pot fi comandate si special  cu designul conceput de dumneavoastra. Va rugam sa cereti oferta.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, ,

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link