Placheta CR86

102.00 lei135.00 lei

Placheta CR86 este disponibila in 3 marimi. Selectati varianta dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA. Pretul afisat si include si cutia de prezentare. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Placheta CR86 este realizata din cristal. Placheta de cristal poate fi personalizata prin gravura mecanica sau laser. Placheta este livrata cu cutie de prezentare, aceasta fiind inclusa in pret. Placheta personalizata dispusa in cutie de prezentare reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat.

Placheta CR86 este disponibila in urmatoarele variante:

  • A – inaltime: 28 cm
  • B – inaltime: 25 cm
  • C – inaltime: 22 cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

varianta

, ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link