Placheta PL13

24.00 lei

Pretul afisat este /buc.  Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Vezi coșul

Descriere

Placheta PL13 este creata de PROSPORT special pentru fotbal, handbal, rugby.

Caracteristici:

  • dimensiuni: 17 cm x 21 cm. Daca sunteti interesati de acest produs in alta varianta de marime, va rugam sa ne contactati.
  • realizata din lemn de fag, lacuit in mai multe culori

Daca aveti preferinte de culoare, va rugam sa le specificati in comanda. Gasiti aici, paleta de culori disponibila:

paleta_completa_coduri

Placheta PL13 poate fi personalizata prin aplicarea unei placi personalizabile si  a unui simbol metalic/logo.

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0.4 kg
You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link