Placheta AC704- ciclism

Placheta AC704- ciclism

33,00 lei54,00 lei

Placheta este disponibila in 3 variante. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul /buc, inclusiv TVA. Pretul plachetei NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Placheta AC704 este creata special pentru ciclism. Placheta AC704 poate fi personalizata prin transfer termic, prin adaugarea unei etichete pe solcu si a unui simbol/logo. Placheta este disponibila cu soclu, pentru a fi expusa pe suprafete orizontale. Placheta personalizata este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat.

Caracteristici:

  • realizata din acril
  • disponibila in 3 variante:
    • A –  pe soclu; inaltime: 23 cm
    • B  – pe soclu, cu design decupat , inaltime: 15,5 cm
    • C  – pe soclu, cu design decupat , inaltime: 13,5 cm

Plachetele acrilice pot fi comandate si special  cu designul conceput de dumneavoastra. Va rugam sa cereti oferta.

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, ,

has been added to your cart:
Checkout