Trofeul PRO6202

Trofeul PRO6202

26,00 lei33,00 lei

Trofeul PRO6202 este produs in 3 versiuni de marime. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc inclusiv TVA.  Pretul trofeului NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Trofeul PRO6202 este un articol universal ce poate fi acordat la orice fel de premiere, intreceri sportive, evenimente culturale, corporate etc. Trofeul este produs de PROSPORT din plastic eloxat cu soclu de marmura sau din lemn;

Trofeul PRO6202 este disponibil in urmatoarele variante :

  • A : inaltime 23 cm
  • B : inaltime 20 cm
  • C : inaltime 18 cm

Trofeul PRO6202 poate fi personalizat prin aplicarea unei etichete pe soclu si a unui simbol/logo.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, ,

has been added to your cart:
Checkout