Cutia-placheta CT1

Cutia-placheta CT1

63,00 lei74,00 lei

Cutia-placheta CT1 este disponibila in 3 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA. Pretul afisat se refera doar la cutia-placheta. Placa personalizabila nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final. Pretul nu include cheltuieli de transport.Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Cutia-placheta CT1 necesita atasarea unei placi personalizabile. Aceasta nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final. Cutia-placheta CT1 este produsa de PROSPORT  din lemn masiv, lacuit  in diverse  variante de culori . Cutia-placheta cu placa personalizata reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant. Aceasta este usor de pastrat si prezentat.

Cutia-plachete CT1  este disponibila in urmatoarele variante standard:

  • A  :  23 cm  x 18 cm
  • B :    19 cm  x 15 cm
  • C :    16 cm x 11.5 cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, ,

has been added to your cart:
Checkout