Cutia-placheta DP27

Cutia-placheta DP27

37.00 lei50.00 lei

Cutia-placheta DP27 este disponibila in 3 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA. Pretul afisat se refera doar la cutia-placheta. Placa personalizabila nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final.

Golește
  • Descriere
  • Informații suplimentare

Descriere

Cutia-placheta DP27 necesita atasarea unei placi personalizabile. Aceasta nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final.

Cutia- plachete DP27 este disponibila in variantele:

  • A – dimensiuni: 19 x 23cm
  • B – dimensiuni: 17 x 21cm
  • C – dimensiuni: 14 x 18cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

Informații suplimentare

varianta

, ,

You've just added this product to the cart: