Breloc

3,00 lei

Pretul afisat este /buc. Pretul include si TVA. Nu include personalizarea. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Vezi coșul

Descriere

Acest breloc poate fi acordat la orice eveniment sportiv, cultural, educativ ca o amintire a participarii la acesta, poate fi acordat voluntarilor ce au ajutat la organizare in semn de multumire etc. Acest model de breloc poate fi personalizat pe spate prin gravura mecanica si prin transfer termic.

  • medalie din zamac
  • diametrul medaliei: 32mm
  • medalie de culoare aurie
  • inel auriu

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea, la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0,04 kg
has been added to your cart:
Checkout