Placa personalizabila G80

Placa personalizabila G80

18.00 lei29.00 lei

Placa personalizabila G80 este disponibila in 3 marimi. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA . Pretul nu include serviciul de personalizare.

Golește
  • Descriere
  • Informații suplimentare

Descriere

Placa personalizabila G80 completeaza plachete de lemn, plastic, sticla, cristal,dar si cutii-placheta sau mape pentru plachete.  De asemenea, aceasta este utilizata in constructia diverselor modele de trofee de lemn sau plastic eloxat. Placa personalizabila G80 se personalizeaza cu textul/designul cerut de clienti.

Disponibila in urmatoarele variante:

  • G80-1 – dimensiuni: 12 x 15,5cm
  • G80-2 – dimensiuni: 14,5 x 18cm
  • G80-3 – dimensiuni: 16 x 21cm

Placa este culoarea aurie.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

Informații suplimentare

varianta

, ,

You've just added this product to the cart: