Placa personalizabila G80

Placa personalizabila G80

20.00 lei34.00 lei

Placa personalizabila G80 este disponibila in 3 marimi. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA . Pretul NU include serviciul de personalizare. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jo detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Placa personalizabila G80 completeaza plachete de lemn, plastic, sticla, cristal,dar si cutii-placheta sau mape pentru plachete.  De asemenea, aceasta este utilizata in constructia diverselor modele de trofee de lemn sau plastic eloxat. Placa personalizabila G80 se personalizeaza cu textul/designul cerut de clienti prin gravura mecanica sau laser si prin transfer termic.

Disponibila in urmatoarele variante:

  • G80-1 – dimensiuni: 12 cm x 15,5 cm
  • G80-2 – dimensiuni: 14,5 cm x 18 cm
  • G80-3 – dimensiuni: 16 cm x 21 cm

Placa este culoarea aurie.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

 

Informații suplimentare

Greutate 0.03 kg
varianta

, ,

has been added to your cart:
Checkout