Placheta U44

76.00 lei

Pretul afisat este /buc, inclusiv TVA. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Descriere

Placheta U44 este realizata din sticla si are 20cm inaltime. Aceasta este decorativa dar este echipata si cu ceas functional. Placheta poate fi personalizata prin gravura mecanica sau laser.  Placheta personalizata reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel, dar poate fi gandit si drept cadou personalizabil. Aceasta este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat. Placheta U44 are 20 cm inaltime.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

 

 

 

Tocmai ați adăugat acest produs în coș: