Un an nou scolar cu spor-T

Un an nou scolar cu spor-T

A inceput noul an scolar. Ora de educatie fizica ar trebui incet-incet sa isi gaseasca importanta cuvenita.

Pe langa beneficiile arhicunoscute, dar din nefericire neglijate in detrimentul materiilor teoretice de baza, activitatile motorii  sunt necesare inclusiv pentru a deservi evoluţia intelectului. Practicarea exerciţiilor fizice duce la dezvoltarea unor trăsături şi calităţi intelectuale foarte importante cum ar fi: atentia, memoria, spiritul de observatie, imaginatia, rapiditatea gandirii, etc. Elevii care ştiu să îmbine în mod judicios eforturile intelectuale cu cele fizice au indici funcţionali superiori şi o capacitate sporită de muncă.

Profesorul de educatie fizica este personajul cel mai important. Cu un pic de ingeniozitate si suflet, el poate atrage copilul catre sport, il poate imprieteni cu efortul fizic si ii poate transforma viata pe termen lung.

Stimati profesori de sport ! Nu uitati cat de importanti sunteti in modelarea tinerelor generatii, nu va ascundeti dupa lipsa dotarilor pentru educatie fizica si sport.

“Omul sfinteste locul” . Exista echipamente si dotari pentru sport de la sume modice, plafonul maxim fiind nelimitat. Noi va stam la dispozitie cu oricare dintre acestea.

Va propunem cateva dintre echipamentele pentru sport, ieftine dar versatile. Acestea dau posibilitatea realizarii a nenumarate exercitii distractive :

https://www.prosportequipment.ro/magazin/scara-de-viteza-cu-pvc/

https://www.prosportequipment.ro/magazin/jaloane-disc/

https://www.prosportequipment.ro/?s=franghie+de+tra

Va dorim un an nou scolar cu spor-T!

Echipa PROSPORT

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *