Oferta noua pentru o primavara sportiva

Oferta noua pentru o primavara sportiva

Am trecut si de ultimele “zvacniri” ale iernii si incet, incet primavara isi intra in drepturi.  Am marcat oficial acest lucru de 1 martie si 8 martie, primavara facandu-si loc si in sufletele noastre. Ne ramane doar sa trecem la actiune: sa ne revitalizam mancand verdeturi de primavara, sa iesim mai mult la aer si soare, sa ne antrenam cu mai mult chef si spor.

Si noi, PROSPORT ne-am pregatit pentru acest nou start. Oferta noastra s-a innoit cu foarte multe produse in toate categoriile. Ca sa nu facem diferente intre sporturi, va vom da niste exemple de produse ce vor fi de ajutor in pregatirea tuturor.

Mingile Wall Ball sunt o categorie foarte rezistenta de mingi medicinale. Dupa cum le spune si numele, acestea sunt dispuse sa fie” izbite” si de pereti. Wall Ball sunt mingi de dimensiuni mari ce permit o priza mai comoda si mai sigura fata de mingile medicinale clasice. Si in categoria mingilor medicinale clasice am adus imbunatatiri ofertei. Mingile WINNER din piele naturala de vita au o priza excelenta si sunt disponibile intr-o gama variata de greutati.

In noua oferta gasiti si ciocanele de antrenament ce se potrivesc cu noul trend de Functional Training. Desi nici ciocanele, nici exercitiile de Functional Training nu sunt noi, imbinarea acestora este revolutionara. Ciocanele de antrenament se folosesc ca o greutate propriu-zisa ce poate fi ridicata, balansata etc. In plus, cu acestea se poate lovi intr-un cauciuc de masina vechi, acest gen de efort fiind diferit si deosebit de eficient. Antrenamentul cu ciocanul dezvolta forta, puterea, explozia musculara, rezistenta, mobilitatea, dar si priza fiind astfel deosebit de folositor pentru tenis, judo, lupte,MMA.

Peste iarna n-am hibernat, am lucrat si sa imbunatatim unele din produsele noastre clasice. Va dam un exemplu de produs, de asemenea util tuturor sporturilor: sania de antrenament. Aceasta poate fi trasa si mai nou si impinsa pentru a dezvolta  acceleratia, explozia musculara, forta specifica, rezistenta. PROSPORT produce sania de antrenament  in doua variante: cu discuri de haltere sau cu bidoane de plastic ce pot fi umplute cu apa, nisip, pietris. Prima varianta este usor de incarcat mai ales daca dispuneti de discuri in sala de antrenament. Cea de-a doua este o inovatie ieftina pentru cei ce nu dispun de discuri, achizitia lor speciala fiind costisitoare. Astfel, aceste bidoane ieftine pot fi umplute gradual cu diverse materiale, efortul putand fi astfel ingreunat treptat.

Va invitam sa intrati pe situl nostru si sa verificati oferta. Va asteapta multe articole noi care va vor colora si usura antrenamentul.

Va dorim o primavara sportiva!

Echipa PROSPORT

 

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *