Cutie pentru medalie D02

Cutie pentru medalie D02

6.00 lei

Pretul afisat este /buc, inclusiv TVA. Pretul nu include serviciile de personalizare. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Vezi coșul

Descriere

Aceasta cutie pentru medalie D02 este folosita pentru expunerea si pastrarea medaliei. Aceasta cutie pentru medalie D02 este compatibila cu 3 dimensiuni de medalii: cu diametru de 40 mm, diametru de 45 mm si diametru de 50 mm.

  • carcasa din plastic
  • captuseala interioara din velur
  • dimensiuni: 85 mm x 116 mm
  • compatibila cu medalie de diametru: 40 mm, 45 mm si 50 mm
  • capac transparent

Cutie pentru medalie D02 poate fi personalizata prin aplicarea unei etichete/simbol/logo pe carcasa.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam si plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea,la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link