Cutie pentru medalie D11

8,00 lei

Pretul afisat este /buc , inclusiv TVA. Pretul NU include serviciile de personalizare. Pretul NU include cheltuieli de transport.

Descriere

Aceasta cutie  pentru medalie D11 este folosita pentru expunerea si pastrarea medaliei. Aceasta cutie pentru medalie D11 este compatibila cu cele 3 dimensiuni clasice de medalii: cu diamteru de 50 mm, diametru de 60 mm si diametru de 70 mm.

  • carcasa din plastic negru
  • captuseala interioara din velur rosu
  • dimensiuni: 85 mm x 116 mm
  • compatibila cu medalie de diametru: 50 mm, 60 mm si 70 mm

Cutia pentru medalie D11 poate fi personalizata prin aplicarea unei etichete/simbol/logo pe carcasa.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea,la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg