Medalia EC71

14,00 lei

Pretul afisat este /buc si include medalia, personalizarea pe fata cu simbol metalic si panglica. Pretul include si TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Descriere

Medalia EC71 este un model universal, utilizabil pentru orice eveniment sportiv/cultural.

 • realizata din sticla
 • diametrul de 70 mm

Medalia EC71 poate fi personalizatpe fata si pe spate prin gravura laser si prin transfer termic.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie sau cutiile de medalie ce va ajuta la expunerea, la prezentarea acestora .

Produsul poate fi comandat: 

   • on-line, adaugand in “cosul de cumparaturi”
   • prin email la adresa: prosportoradea@gmail.com
   • pe SICAP la id: PROSPORT S.R.L

Pentru comenzi de produse voluminoase/ ce depasesc limitarile firmelor de curierat (30 – max 34 kg/ cutie), va recomandam sa faceti comanda prin email, urmand sa va calculam pretul transportului realizat prin alte firme de transport.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0,07 kg