Medalia E225

8,00 lei

Pretul afisat este /buc si include medalia si panglica. Pretul include si TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Vezi coșul

Descriere

Medalia E225 este conceputa special pentru fotbal.

  • medalie din zamac
  • diametrul medaliei: 50 mm
  • medalia este disponibila in 3 variante : aur , argint , bronz.

Medalia E225 poate fi personalizata pe spate prin gravura mecanica si prin transfer termic.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie sau cutiile de medalie ce va ajuta la expunerea, la prezentarea acestora

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

 

.

 

Informații suplimentare

Greutate 0,05 kg
has been added to your cart:
Checkout