Cutia-placheta DP94

38,00 lei44,00 lei

Cutia-placheta DP94 este disponibila in 2 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA. Pretul afisat se refera doar la cutia-placheta. Placa personalizabila nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește

Descriere

Cutia-placheta DP94 necesita atasarea unei placi personalizabile. Aceasta nu este inclusa in pret, modelul ales si personalizarea definitivand pretul produsului final. Cutia-placheta cu placa personalizata reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant. Fiind pliabila, aceasta este usor de pastrat si prezentat.

Cutia-placheta DP94 este disponibila in variantele:

  • DP94 A – dimensiuni: 25 cm x 19 cm
  • DP94 B – dimensiuni : 21 cm x 16 cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0,4 kg
varianta

, ,